fbpx


VOIMAKEHÄ®-valmennus

Voimakehä-valmennus ja vahvuuksien yhteys hyvinvointiin ja suorituskykyyn

Tutkimusten mukaan vahvuuksilla on työelämässä valtava voima. Vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen ovat yhteydessä työn imuun, flow:n kokemiseen, työtyytyväisyyteen, työhyvinvointiin ja sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen kehittymiseen. Voimakehä-valmennus auttaa sinua tunnistamaan omat vahvuutesi laaja-alaisesti.

Säännöllinen vahvuuksien käyttö vähentää myös stressin määrää, ja kasvattaa lisäksi itseluottamusta, auttaa uuden oppimisessa ja antaa energiaa sekä parantaa suorituskykyä. Se edistää myös terveyttä ja hyvinvointia myös työelämän ulkopuolella.

Meissä jokaisessa on ainutlaatuinen kokonaisuus vahvuuksia. Kyse on sinussa jo olevasta potentiaalista. 

Yksilön VOIMAKEHÄ-valmennus

VOIMAKEHÄ®-työskentelyssä kartoitamme vahvuutesi ja voimavyöhykkeesi. “Kun ihminen voi toimia työssään ja elämässään alueella, jossa vahvuuksien eri lajit kohtaavat, toimii hän “voimavyöhykkeellään”, joka on hyvinvoinnin ja innostuksen optimaalinen vyöhyke.” (Niemiec, 2018; Mayerson, 2015)

VOIMAKEHÄ® on positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen perustuva teoria, ajattelutapa ja työkalu vahvuuksien laaja-alaiseen tunnistamiseen, hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

VOIMAKEHÄ®-valmennus toimii itsetuntemuksen ja itsensä kehittämiseen sekä oman hyvinvoinnin kehittämisvälineenä. Voimakehätyöskentelyssä vahvuuksia tarkastellaan kuuden osa-alueen kautta: luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys, taidot ja osaaminen, kiinnostukset, arvot ja resurssit.

VOIMAKEHÄ® tarjoaa vankkaan tutkimustietoon perustuvan mallin, jäsennyksen ja menetelmän vahvuuslähtöiseen ohjaamiseen ja valmentamiseen. Se perustuu humanistiseen ja positiiviseen psykologiaan. Lue lisää blogikirjoituksestani ja Voimakehän verkkosivuilta.

Voimakehä-valmennuksen hinta ja kesto

Voimakehätyöskentelyä voi tehdä omana erillisenä prosessinaan tai valmennus- ja Business Coaching-palveluiden yhteydessä. 

Yksilön voimakehäkartoituksen hinta on erillisenä prosessina 200 euroa ja työskentelyn kesto on noin 2 h. Työskentelyyn kuuluu lisäksi ennakkotehtäviä.

Soita, lähetä sähköpostia tai varaa aika ilmaiseen 30 min tutustumistapaamiseen tästä

voimakeha-valmennus3
voimakeha-valmennus

Voimakehä-valmennus verkkokurssina

Voimakehä-valmennus on nyt myös verkkokurssimuotoisena nimellä Kehity vahvuuksilla -verkkokurssi. 

Kehity vahvuuksilla™ -verkkokurssista ja valmennuksesta löydät lisätietoja täältä.

Kehity vahvuuksilla -ryhmävalmennus

Ryhmävalmennukseen sisältyy vahvuuskartoitukset sekä yksilö- ja ryhmätehtäviä vahvuuslajien parissa.

Tärkeänä osana pienryhmävalmennuksessa on itsereflektio ja luottamukselliset keskustelut pienryhmissä. Vuorovaikutus edistää yksilöllistä kehittymisprosessia.

Valmennuksen kesto on 8 viikkoa x 2 h tai 2 pv.  Ole yhteydessä niin etsitään teille sopiva aika.

Voimakehä on rekisteröity tavaramerkki

VOIMAKEHÄ® on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistavat Sanna Wenström ja Laura Halonen / Vahvuuttamo Oy.

VOIMAKEHÄ®-konseptia, -tuotetta ja -tavaramerkkiä voivat työssään hyödyntää VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmentajat, jotka ovat suorittaneet VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennuksen ja hankkineet VOIMAKEHÄ®-käyttölisenssin.

Vieritä ylös