fbpx


Yrittäjän henkilökohtainen valmentaja

 
 Yrittäjän henkilökohtaisena valmentajana tarjoan henkilökohtaista valmennusta yrittäjän matkallesi.

Valmennus voi olla jatkuva prosessi, jossa tuen sinua yrittäjänä erilaisissa ajankohtaisissa asioissa. Yrittäjänä sinun ei tarvitse selvitä kaikesta itse. Tarkoitus on, että    yrittäjänä sinun ei tarvitsisi murehtia haastetilanteita yksin tai kuormittaa niillä lähipiiriä, vaan sinulla olisi mahdollisuus ratkaista haasteita ulkopuolisen henkilön avulla    ratkaisukeskeisesti ja uusin näkökulmin.

Miltä tuntuisi, jos voisit toteuttaa yrittäjän unelmaasi ja sinulla olisi tukenasi oma valmentaja, joka auttaa sinua johtamaan itseäsi, ratkomaan akuutteja tilanteita ja saavuttamaan päämääriäsi, voimaan hyvin ja tuntemaan onnistumisen kokemuksia?

Itsensä johtamisesta voit halutessasi lukea lisää blogistani. Löydät sen täältä.

Olen työskennellyt yli 20 vuotta erilaisissa
taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävissä niin työntekijänä kuin
esimiehenä ja johtoryhmän jäsenenäkin. Minulla on laaja kokokemus yrityselämästä ja liikkeenjohtoa tukeva koulutus. Koulutukseeni ja työhistoriaani voit tutustua tarkemmin LinkedInissä. Klikkaa kuvaketta alta.

Jetan profiili
Miten prosessi etenee?

Voit varata 30 min ajan maksuttomaan kartoitukseen, jossa keskustelemme tilanteestasi ja selvitämme sinulle sopivimman ratkaisun. Ajan voit varata tästä.

Vieritä ylös