VOIMAKEHÄ®-valmennus

VOIMAKEHÄ® kertoo sinun vahvuutesi ja oman voimavyöhykkeesi. “Kun ihminen voi toimia työssään ja elämässään alueella, jossa vahvuuksien eri lajit kohtaavat, toimii hän “voimavyöhykkeellään”, joka on hyvinvoinnin ja innostuksen optimaalinen vyöhyke.” (Niemiec, 2018; Mayerson, 2015)

VOIMAKEHÄ® on positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen perustuva teoria, ajattelutapa ja työkalu vahvuuksien laaja-alaiseen tunnistamiseen, hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

VOIMAKEHÄ®-valmennus toimii itsetuntemuksen ja itsensä kehittämiseen sekä oman hyvinvoinnin kehittämisvälineenä. Voimakehätyöskentelyssä vahvuuksia tarkastellaan kuuden osa-alueen kautta: luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys, taidot ja osaaminen, kiinnostukset, arvot ja resurssit.

VOIMAKEHÄ® tarjoaa vankkaan tutkimustietoon perustuvan mallin, jäsennyksen ja menetelmän vahvuuslähtöiseen ohjaamiseen ja valmentamiseen. Se perustuu humanistiseen ja positiiviseen psykologiaan. Lue lisää blogikirjoituksestani ja Voimakehän verkkosivuilta.

Voimakehätyöskentelyä voi tehdä omana erillisenä prosessinaan tai valmennus- ja Business Coaching-palveluiden yhteydessä. Varaa aika ilmaiseen 30 min tutustumistapaamiseen tästä.

Voimakehä
Vieritä ylös