fbpx

Merkityksellinen elämä ja työ -verkkokurssi

Haluatko voida paremmin ja elää merkityksellistä elämää sekä tehdä merkityksellistä työtä? Se on mahdollista juuri sinulle. 
Positiivisen psykologian, eli hyvän elämän tieteen tiedon ja työkalujen avulla voit muuttaa elämäsi suuntaa kohti merkityksellistä, hyvinvointia tukevaa elämää ja työtä. Kuten mekin olemme tehneet. Haluamme auttaa sinua tekemään saman.

Askel askeleelta kohti merkityksellistä elämää

Olemme luoneet askel askeleelta sinua tukevan verkkokurssin “Merkityksellinen elämä ja työ”, joka pohjautuu seuraaville ajatuksille:

 • Hyvinvointi on perusta hyvälle elämälle.

 • Itsetuntemus ja aitous ovat perusta hyvinvoinnille.

 • Merkityksellisyyden kokemus on olennainen osa hyvinvointia.

 • Työ on iso osa elämää ja merkityksellinen työ tukee hyvinvointia.

 

Miksi tämä kurssi?

Merkitykselliseen elämään ei ole valmista reseptiä, vaan jokaisen täytyy muodostaa oma reseptinsä. Me annamme sinulle siihen ainesosat.

Kurssin sisältö perustuu positiiviseen psykologiaan, joka tutkii mm. miten elämästä voisi tehdä vielä parempaa. Positiivista psykologiaa sanotaan myös hyvän elämän tieteeksi. Tämä tieto ja tekemäsi harjoitukset johdattavat sinua merkitykselliseen elämään, joka edistää hyvinvointiasi.

Kurssilla tekemiesi tehtävien myötä itsetuntemuksesi paranee. Se auttaa sinua elämään aitona itsenäsi ja käyttämään parhaita puoliasi.

Kuulet myös miksi merkityksellinen työ on tärkeää ja saat erilaisia merkityksellisen työn malleja, jotka auttavat työsi tai urasi tuunaamisessa.

Mitä saat?

 • Kurssi sisältää seitsemän moduulia ja jokainen moduuli sisältää työkirjan, jossa on runsaasti tehtäviä.
 • 12 videoluentoa, joiden pituus on keskimäärin 18 min.
 • Kaksi meditaatiota.
 • Ohjatun joogan.
 • Luentodiat voit ladata itsellesi, jotta voit palata kurssin osa-alueisiin myös myöhemmin.
 • Syventävää oheislukemistoa, joihin on linkit työkirjoissa.
 • Valmentajien tuen Campwire alustalla sekä tarvittaessa sähköpostin tai WhatsApin välityksellä.
 • Kurssialustana toimii Campwire, jossa on mahdollista myös käydä keskustelua kurssikavereiden kanssa. Kurssialusta on käytössäsi 90 pv.
Jetta Kari

Kurssin moduulit

Johdanto: Mitä on merkityksellisyys?

Tässä osa-alueessa pohditaan sitä, mitä merkityksellisyys on ja millä eri tavoilla se voi ilmetä. Mietimme myös, mikä on onnellisuuden suhde merkityksellisyyteen?

Merkityksellinen minä osa 1 

Kannattaako onnellisuutta tavoitella? Mitä hyötyä on siitä, että tavoittelee merkitystä ja pyrkii elämään merkityksellistä elämää? Miten merkitystä voi lisätä? 

Käsittelemme myös syvällisemmin kaiken kukoistavan toiminnan perustaa, eli itsetuntemusta. Kuka sinä olet? Miten osaat tehdä juuri itsellesi sopivia valintoja?

Merkityksellinen minä osa 2 

Mikä ihmeen itsemyötätunto ja miksi se on tärkeää? Itsemyötätuntoisemmat ihmiset menestyvät todennäköisemmin, kuin itseään ruoskivat. Miksi itsemyötätunto on tärkeää merkityksellisyyden näkökulmasta? 

Miksi sinun kannattaa harjoittaa tietoista läsnäoloa ja mikä tapa on juuri sinulle paras? Kurssilla pääset kokeilemaan kahta meditaatiota ja yhtä ohjattua joogaa (Laura Ihatsu | Vapaudu voimaasi). 

Omat supervoimat 

Tässä moduulissa käsitellään omat vahvuudet, arvot ja kiinnostuksen kohteet. Lisäksi käsitellään mm. motivaatiota ja intohimoa – sen hyviä ja huonoja puolia.

Merkityksellinen työ 

Kuulet mm. miksi työn merkityksellisyys on tärkeää, mihin kaikkeen se vaikuttaa, missä tehtävissä koetaan eniten merkityksellisyyttä.

Merkityksellisen työn mallit 

Tässä moduulissa käydään läpi eri malleja, joissa on esitetty tekijöitä, joiden on tutkimusten perusteella havaittu vaikuttavan työn merkityksellisyyden kokemukseen. Tätä asiaa voi tarkastella monesta eri näkökulmasta. Kuulet myös esimerkin, miten yhä useampi on lähtenyt toteuttamaan omaa polkuaan kohti merkityksellistä työtä.

Yhteenveto 

Viimeisessä moduulissa kerrataan aiempien moduulien sisältö. Tämä auttaa kokonaiskuvan saamisessa. Tehtäväkirjassa on yhteenvetäviä tehtäviä, jotka auttavat sinua jatkamaan aloittaamaasi matkaa.

Valmentajat

Kurssin valmentajina toimivat positiivisen psykologian asiantuntijat (PPP) Anita Löfberg (www.rimpissa.com) ja Jetta Kari.

Verkkokurssin hinta

Kurssin hinta on 129 €. 

Sinulla on täydet kaksi viikkoa (14 vrk) aikaa testata verkkokurssia ilman riskiä. Jos et jostain syystä olisi tyytyväinen, saat kaikki rahasi takaisin täysimääräisenä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jetta@cloudbalance.fi takuuajan sisällä.

Kurssin aloitus

Seuraavan kurssin aloittamisesta ilmoitetaan erikseen. Voit kysyä lisätietoja osoitteesta jetta@cloudbalance.fi.

Scroll to Top